Trek meer aandacht op Twitter (TIPS)

Om meer business vanuit twitter te genereren of meer volgers te genereren zul je meer aandacht moeten trekken. Dit kan op een hoop verschillende manieren. Naast bijvoorbeeld standaard waarden als een herkenbare naam of opvallen door aparte dingen staan er onderstaand worden een 3 effectieve manieren van aandacht trekken op twitter weerlegd:

1. Vraag om hulp aan anderen
Mocht je met een vraagstuk zitten, of bijvoorbeeld een bepaalde trend willen pijlen is het vragen op Twitter een makkelijke en effectieve optie. Mensen die het antwoord weten zullen al snel geneigd zijn om hierop te reageren.

2. Help anderen
Zoek vragen met betrekking tot jouw specialisme en beantwoord deze zo volledig mogelijk. Mensen zullen dit waarderen waardoor de kans groter is dat men jouw ook gaat volgen.

3. Participeer in chats
Zoek bepaalde discussies/chats op het internet en doe hier actief aan mee. Verspreid jouw kennis en juiste informatie binnen de chats. De personen hierbinnen zullen al snel benieuwd zijn wat jij te zeggen hebt op Twitter. Eventueel wakker je dit op een gegeef moment zelf aan door te verwijzen naar een specifieke tweet van jezelf.