Muscle Webdesign zorgt met huidige kennis en ervaringen voor een zoekmachine vriendelijke oplevering van de website. Dit betekend dat er vanaf de start zowel strategisch als operationeel zoveel mogelijk optimalisatie elementen in acht worden genomen. De kans op hoge rankings in de SERP (Search Engine Result Pages) wordt dus gemaximaliseerd met een de nieuw geproduceerde website.

 

Na oplevering van de website betekend het niet dat producten en keywords waar de website eigenaar op wilt scoren, automatisch hoog komen te staan in de SERP. Zoekmachine optimalisatie is namelijk een continu process, dus zal er met onze goed aangeleverde fundering moeten worden verder gebouwd om gestelde doelen te bereiken. Met een website geproduceerd door Muscle Webdesign wordt de kans van het online slagen gemaximaliseerd. Daarnaast gebruiken zoekmachines zoals Google zeer ingewikkelde algoritmes die dagelijks voorzien worden van updates.

Muscle Webdesign kan om deze twee redenen geen garantie of belofte geven voor hogere resultaten.

 

Bij het opvolgen van onze tips en adviezen zullen de kansen zo hoog mogelijk worden om goed te gaan ranken op de gekozen keywords. De kans om in de top van Google te komen op bepaalde keywords is natuurlijk ook markt afhankelijk. Zo zullen er meer efforts moeten worden gedaan in een competitieve markt vergeleken met een niche markt.

 

Vergoedingen die met de klant worden afgesproken zullen voornamelijk gebaseerd zijn op gemaakte uren, uitvoeringen, extra features en efforts binnen het betreffende project.

Tot slot accepteren onze klanten te alle tijden dat resultaten per project door bovenstaande variabelen kunnen verschillen.