SEO Website optimalisatie

Wat is Website/Zoekmachine optimalisatie?

Kort gezegd houdt dit in: het op een zo vriendelijk mogelijke manier inrichten van content (teksten), coderingen (achterkant van de website) en keywords (kernwoorden waarmee u geassocieerd wilt worden), zodat het voor Google duidelijk is waar de betreffende pagina of website over gaat. Zodoende zal Google de website hoog positioneren binnen de zoekresultaten.

Het optimaliseren van een website is niet een éénmalig iets! Om via online serieus en professioneel zaken te doen, zijn lange termijn strategieën ook enorm belangrijk. Vragen hierover? Neem contact op met Wesley!

Waarom een zoekmachine geoptimaliseerde website?

Het doel van een website is voornamelijk het creëren van nieuwe klanten en/of het binden met huidige klanten aan de hand van uw informatie voorzieningen op het web. Ook al heeft u een vast klanten bestand of doet u momenteel winstgevend zaken via offline methodes, verbazen de meest ondernemers zich over de online kansen die alsnog voor het oprapen liggen.

Wanneer u bijvoorbeeld een pizzeria heeft te Hoorn, kunt u een strategische keuze maken door de website te optimaliseren op het woord: Pizzeria Hoorn. Wanneer de website hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven op het gekozen keyword zullen er meer bezoekers komen op uw website. Als deze bezoekers zijn potentiële klanten dus ook potentiële inkomsten.

Een x-aantal van deze potentiële klanten zullen daadwerkelijk een bestelling doen in uw pizzeria. Voor al deze klanten heeft u uiteindelijk geen directe reclame kosten betaald. Dit is een eenvoudige schets waarom een geoptimaliseerde website belangrijk is en hoe dit met een lange termijn visie winstgevend wordt.

Uiteindelijk genereert u dus meer klanten en meer omzet tegen dezelfde reclame kosten, wat direct resulteert in meer winst.

De kracht van Muscle Webdesign

Bij de productie van veel websites wordt er meestal nauwelijks tot niet rekening wordt gehouden met het begrip Zoekmachine Optimalisatie. Wanneer men zegt hier wel rekening mee te houden is de kennis vaak beperkt tot de basis begrippen die ook vaak alweer verouderd zijn.

Muscle Concepts bestaat uit specialisten in webdesign en specialisten in zoekmachine optimalisatie (SEO ofwel Search Engine Optimization) die dagelijks met deze invalshoeken bezig zijn. Samen bundelen onze experts hun kennis om de webconcepten zo sterk mogelijk te kunnen lanceren. Wij zijn dus op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en houden hier volledig rekening mee bij de oplevering van de websites.

De basis voor online succes of het uitbreiden van de business begint bij de ontwikkeling van de website op een Google-vriendelijke ofwel zoekmachine vriendelijke manier.