Webshop laten maken?

Webshop laten maken door Muscle Webdesign

Wij maken webshops geheel naar de wensen met een unieke of gewenste huisstijl. Bij het opzetten van een nieuwbedrijf of nieuwe huisstijl zullen wij via continue besprekingen met u als klant een nieuwe huisstijl ontwikkelen.

Als eerst zullen wij uw Wensen en Behoeften in kaart brengen. Vervolgens stellen wij een aantal passende designs samen waarna deze besproken worden tot er een keuze wordt gemaakt welk van de designs er gedetailleerd zal worden uitgewerkt.

WordPress webshop
vanaf €900
View
Wordpress CMS
Geschikt voor kleine webshops
Eenvoudig beheersysteem
Standaard functionaliteiten
Online betaalsysteem
Zoekmachine vriendelijk ingericht
Geschikt voor mobiel en tablet
Offerte
Magento webshop
vanaf €1600
View
Magento CMS
Geschikt voor grote webshops
Uitgebreid beheersysteem
Zeer uitgebreide functionaliteiten
Online betaalsysteem
Zoekmachine vriendelijk ingericht
Geschikt voor mobiel en tablet
Offerte

Onze hosting service


– Eigen snelle en betrouwbare server met een Uptime van 99,6%.
– Er wordt altijd een Dagelijke, Wekelijkse en Maandelijkse Back-Up gemaakt! (Dit is Uniek!)
– 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar support/service (incl. feestdagen!)
– Extra beveiliging toegepast op zowel de websites als webruimte.

 

Met wel platform moet ik mijn webshop laten maken?
WordPress of Magento?

Welk platform het beste is om uw webshop te maken hangt volledig af van uw doelstellingen. Wij zullen deze doelstellingen nauwkeurig bespreken en u adviseren welk platform het beste bij u past.

Op het eerste gezicht lijken deze beide platformen op elkaar. Beide platformen maken het mogelijk om een webshop op te zetten met een online betaalsysteem, zoekmachine vriendelijk, voorraadbeheer en uitbreidingsmogelijkheden via Modules of Plugins. Het grote verschil tussen deze platformen is dat Magento in vergelijking met WordPress een erg uitgebreid systeem is wat daarom ook meer kennis vereist om ermee te kunnen werken. Een webshop op basis van WordPress is eenvoudig in beheer, maar beschikt dan ook over minder functionaliteiten.

Responsive design

Alle websites die wij ontwikkelen hebben een responsive design. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan ieder scherm formaat. Tegenwoordig zijn er net zoveel mobiele website bezoekers als niet mobiele bezoekers. Daarom strefen wij er naar dat de website goed wordt weergeven op alle apparaten. Dit is enorm belangrijk voor uw klanten en dus uw business!

responsive design

 

WordPress webshop

wordpress icon

WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS (beheersysteem) omdat WordPress o.a. erg gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk is. Daarnaast is er een hele grote WordPress community waardoor er veel externe plugins beschikbaar zijn om functionaliteiten aan de site toe te voegen. Zelfs voor mensen met minimale website kennis is WordPress goed te begrijpen.

 

Magento webshop

magento icon

Magento is een zeer uitgebreid platform, waar veel grote bedrijven en webshops gebruik van maken. Magento is voornamelijk bestemd voor grote webshops met een groot assortiment aan producten. Magento kan ook worden gebruikt voor kleinere webshops wanneer er extra functionliteiten benodigd zijn. In vergelijking met WordPress biedt Magento veel extra uitgebreide functionaliteiten op het gebied van marketing, statistieken, voorraadbeheer etc. In tegenstelling tot een WordPress webshop is het zelf beheren van een Magento webshop voor personen met minimale kennis een stuk moeilijker.