Linkbuilding Uitbesteden?

offerteopmaat

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is kort en krachtig gezegd:

“Het genereren van zoveel mogelijk natuurijke links op zoveel mogelijk relevante & autoritaire websites“.

Dat klinkt natuurlijk heel simpel en dat was het met name vroeger ook! Vandaag de dag is het belangrijk dat er een onderscheidend vermogen kan worden opgezet in het backlink profiel. Veel websites in dezelfde markt als uw webste (dus concurrenten) weten voornamelijk de basis begrippen met betrekking tot linkbuilding. Hier rest dus de vraag HOE maakt u het verschil?

Waarom kiezen bedrijven voor linkbuilding uitbesteden aan een gespecialiceerd partner?

✓ Uitbesteden van linkbuilding is vele malen efficiënter. Wij kunnen veel meer binnen dezelfde tijd!
✓ Gebrek aan diepgaande kennis: Men is vaak niet 100% zeker wat ECHT goed is voor de website.
✓ Vaak mist er een doorgedachte (lange termijn) strategie. Zeer belangrijk en vaak onderschat!
✓ Rankings stijgen minimaal of helemaal niet door gebrek aan kennis en juiste focuspunten.

Waarom Muscle Webdesign als uw Linkbuilding bureau?

Wij hebben al 7 jaar ervaring met het optimaliseren van websites en het succesvol afronden van optimalisatie projecten. In de loop der jaren is de focus van zoekmachines en in het specifiek Google erg veranderd. Het verschil met het “normale linkbuilden” en NU is “langetermijn strategie & balans”! Wat wij hier exact mee bedoelen is natuurlijk geheim van de smit, maar veel linkbuilding technieken die momenteel gebruikt worden zullen op lange termijn niet meer efficiënt of effectief zijn voor hoge resultaten in de zoekmachines.

Linkbuilding is onze expertise & dagelijkse bezigheid waarmee wij al ruim
7 jaar ervaring hebben in verschillende branches. Wij zitten vol op de ontwikkelingen en maken eigen toekomst inschattingen zodat wij altijd meerdere stappen voor zijn op uw concurrenten!

 

Hoe gaan wij te werk? – 5 stappen plan

  1. Wij doen een uitgebreid keyword analyse en bepalen in overleg de focus
  2. Wij doen een beknopte SEO analyse van de website en formuleren belangrijke Quick Wins
  3. Wij analyseren en evalueren eventuele gemiste kansen en nieuwe focus punten
  4. Wij maken een concurrentie analyse om inschattingen te maken
  5. Tot slot formuleren wij de lange termijn strategie wat uw website tot hogere rankings zal leiden wat dus meer bezoekers/potentiële klanten naar uw website brengt. Vervolgens gaan wij aan de slag met een vast aantal afgesproken uren per maand!

Linkbuilding strategie

Elke website heeft een unieke linkbuiding strategie nodig. Het is erg belangrijk dat zowel kansen als bedreigingen worden herkent om zodoende een efficiënte strategie te formuleren. Wij onderscheiden ons voornamelijk in de strategie. Wij weten hoe de zoekmachines kijken naar alle variabelen. Wat daarnaast extreem belangrijk is, is dat wij ook inschattingen maken in de ontwikkeling van zoekmachines als Google. Wat is de visie van Google? Welke ontwikkelingen zitten eraan te komen? Hoe kunnen wij hierop inspelen voor onze klanten? etc.
Dit zijn allen vragen die vaak niet goed genoeg worden beantwoord voorafgaande een linkbuilding traject.

Wie is onze linkbuilding specialist?

Wesley Kelder is onze vooraanstaande linkbuilding specialist. Alle analyses en strategieën worden door Wesley Kelder uitgevoerd en geformuleerd. Vervolgens presenteert Wesley intern de strategie van de desbetreffende website en wordt er een taakverdeling gemaakt in de operationele activiteiten. Wesley heeft enorm veel ervaring in het optimaliseren van websites van grote bedrijven (miljoenen bedrijven) en wilt deze ervaring nu ook graag delen in het MKB segment. Met deze structuur in werkzaamheden kunnen wij meerdere websites efficient helpen om hoog in Google te komen via eerlijke, creatieve, efficiente en lange termijn strategieën. U kunt dus met een gerust hart alle elementen van linkbuilding uitbesteden, van strategie tot operationele werkzaamheden!

Linkbuilding Tarieven

Wij werken op basis van een vast uurtarief dat afhankelijk is van het totaal aantal uren dat wordt afgenomen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

offerteopmaat