Hosting

Wanneer je bij ons een website laat ontwikkelen of gewoon hosting afneemt heb je de keuze uit verschillende pakketten. Afhankelijk van het gebruik van de website en extra maandelijkse werkzaamheden kun je een pakket kiezen die het beste bij jou past. Zo kom je niet voor verassingen te zijn en ben je zeker van een vast bedrag per maand. Mocht een pakket toch tekort schieten kun je altijd upgraden. Het is natuurlijk ook mogelijk om het standaard pakket te kiezen en de extra werkzaamheden per uur te laten factureren eind van de maand.

Hosting E-mail
€4 / pm
View
1 Mailbox voor 10 account max.
1 Domeinnaam
Standaard service*
Kies
Hosting Brons
€19 / pm
View
Webruimte 2gb
Mailbox 10 account max.
Domeinnaam
Backup (dag,week,maand)
Standaard updates
Standaard service
Kies
View
Webruimte 5gb
Mailbox 15 accounts max.
Domeinnaam
Backup (dag,week,maand)
Alle updates incl. modules en thema
Standaard service*
Extra service 1 uur werkzaamheden pm
Extra bescherming tegen spam etc.
Hosting Goud
€69 / pm
View
Webruimte 10gb
Mailbox onbeperkt mail accounts
Domeinnaam
Backup (dag,week,maand)
Alle updates incl. modules en thema
Standaard service*
Extra service 2 uur werkzaamheden pm
Extra bescherming tegen spam etc
Wekelijkse controle op virussen etc
Monitoring website uptime
Kies

*Standaard service: beveiliging, server en website updates

De hosting bestaat uit een stukje webruimte is online opslagcapaciteit die wij beschikbaar stellen voor jouw website of e-mail. Het is belangrijk om jouw website up-to-date te houden om internet robotjes, virussen en hackers buiten te deur te houden. Wanneer je website niet up-to-date is dan loopt je website veel meer risico. Het herstellen van je website en weer helemaal schoon kost veel uren, beter voorkomen dan genezen.
Wij verzorgen dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backups. Mocht je website plotseling door eigen toedoen of iemand anders niet meer naar behoren werken kunnen wij een backup terug zetten.
Je heb ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra service. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat wij 1 uur per maand werkzaamheden verrichten aan jouw website voor een vast bedrag per maand.