Content Marketing

Content Marketing

– Strategische Content Marketing

Wij kunnen u assisteren met de volledige content marketing strategie. Wanneer de content marketing professioneel wordt opgezet komt er veel meer bij kijken dan de meeste mensen en bedrijven verwachten. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een volledige content marketing strategie. De content marketing van elke organisatie/website is volledig anders en moet derhalve worden afgestemd op de desbetreffende website. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht u alléén interesse hebben in het uitbesteden van tekst ontwikkeling, kunnen wij ook fungeren als tekstbureau. Het voordeel hiervan is dat wij kennis hebben op alle vlakken van zoekmachine optimalisatie. Uw teksten zullen dus zoekmachine vriendelijk worden geschreven.

Muscle Webdesign als Tekstbureau

– Operationele Content Marketing

Wij kunnen ook fungeren als tekstbureau en u assisteren met uw operationele content marketing. Wij hebben verschillende professionele schrijvers die geoptimaliseerde webteksten kunnen schrijven. Denk aan onderandere:

  • Professionele bedrijfsteksten
  • Categorie teksten
  • Nieuwsberichten & Persberichten
  • Product omschrijvingen

Gezien onze ervaring met zoekmachine optimalisatie zullen wij natuurlijk zoekmachine geoptimaliseerde webteksten aanleveren. Deze zogeheten SEO teksten zijn met een specifieke focus en strategie geschreven zodat de pagina qua content het zo goed mogelijk zal doen in de resultaten van zoekmachines als Google. SEO teksten zijn dus belangrijk voor hogere posities in o.a. Google.

Waarom Muscle Webdesign als uw tekstbureau?

  • Voor ons is het schrijven van geoptimaliseerde webteksten een daglijkse bezigheid. Wij weten uit ervaring dat bij het uitbesteden van uw content de kosten goed zijn af te wegen ten opzichte van de tijdsbesparing. Dit maakt uitbesteding zeer efficiënt en dus aantrekkelijk.
  • De door ons opgeleverde teksten zijn professioneel geschreven door mensen met ervaring. Onze experts kunnen schrijven over zeer uiteenlopende onderwerpen.
  • Goede kwaliteit voor uw gestelde budget.
  • Wij hanteren geen contracten. U kunt dus per opdracht bij ons bestellen!
  • Betaling per woord, u betaalt dus daadwerkelijk voor wat er wordt opgeleverd!

offerteopmaat